Tijdens Juli en Augustus kunnen leveringen oplopen tot 14 dagen

SOFORT Banking behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes.
Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken.
Bij SOFORT Banking gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT Banking als betalingsmogelijkheid.
U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren.
Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen.
Uw webshop ontvangt een bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven en kan de bestelling direct verwerken. Hierdoor kan de webshop uw artikelen snel leveren.


SOFORT Banking heeft alleen maar voordelen voor u!
De levering kan sneller plaatsvinden omdat uw webshop direct een transactiebevestiging ontvangt nadat uw overschrijving in opdracht werd gegeven.
Voor SOFORT Banking is ook geen uitgebreide registratie en creditcard nodig. Daarnaast hoeft u geen virtueel account, zoals een e-wallet, te beheren of nieuwe wachtwoorden te onthouden. Door een succesvolle authenticatie in meerdere stappen, dus inloggen en overschrijving bevestigen met uw gegevens en codes voor Internetbankieren, is het betalen met SOFORT Banking veiliger dan transacties met de creditcard of via een e-wallet.
Nog een ander belangrijk voordeel dat u snel zult waarderen is dat u niet alle informatie van de overschrijving opnieuw hoeft in te voeren. Er bestaat dus ook geen risico op fouten bij het overnemen hiervan. Alle belangrijke betalingsgegevens die een bank voor een geldtransfer nodig heeft, worden automatisch overgenomen.
Meer comfort kan niet!
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »